Milieu

Compliance Audit / Environmental Grid

Voor de uitvoering van onze audits werken we met Grids. Zo ontwikkelden we de Environmental Grid, een must voor elk bedrijf dat een duurzaam beleid wil uitbouwen of optimaliseren. Aan de hand van de Grid krijgt u een volledig en duidelijk inzicht op de mate waarin uw bedrijf conform alle relevante milieuwet- en regelgevingen werkt. In functie van uw behoeften kunt u de tool gebruiken voor preventie, milieu of allebei samen. 

Gaat u voor een basisscreening? Daarin worden alle nodige gegevens en documenten doorgenomen en stellen wij, na overleg met uw interne verantwoordelijke, een onmiddellijk bruikbaar instrument op waarmee u kunt rapporteren aan uw stakeholders. Of kiest u voor een meer uitgebreide doorlichting met een gedetailleerde actielijst die genoteerde verbeterpunten en noodzakelijke acties toelicht? Met dat rapport kunt u prioriteiten stellen en continue verbeteringen verder opvolgen.

Zo slaat uw bedrijf doelbewust de weg in naar een werkbare, pragmatische en haalbare conformiteit met de geldende welzijns- en milieuwetgeving.

toc

Wilt u advies of meer informatie?
Neem dan contact op.