Zwevegem
gratis

Opleiding

Energieverplichtingen: door het bos de bomen zien?

Zwevegem
gratis

 

Het voorbije jaar konden we amper de vele wijzigingen met betrekking tot energieregelgeving bijhouden. Zowel van particulieren als van ondernemingen wordt verwacht dat ze extra inspanningen leveren om de gezamenlijke (Europese) klimaatdoelstellingen te behalen en de CO2-uitstoot te reduceren.

Naast de sturende kracht vanuit Europa door verstrengde wetgeving, is ook de sterk stijgende energiekost een belangrijke drijfveer voor zowel particulieren als ondernemingen om hun energieverbruik (lees: kosten én CO2-uitstoot) te minimaliseren. Energiebronnen worden daarbij zo efficiënt mogelijk ingezet.

Consultes volgt voornamelijk de energiewetgeving op die van belang is voor productiebedrijven. In voorgaande nieuwsflitsen over energie (aug ’21 en sept '22 ), werden enkele topics omtrent verstrengde energiewetgeving reeds aangehaald.

Om een breder zicht te krijgen op de energiewetgeving of de toepassing ervan in de praktijk, kan u zich inschrijven voor deze opleiding. Tijdens de lunch-sessie wordt het breder wetgevend kader m.b.t. energie geschetst en zal dieper ingegaan worden op de laatste (en/of nakende) wijzigingen in energieverplichtingen, de energiebeleidsovereenkomsten en de praktische toepassing ervan in de praktijk.

 

 

 

 

De infosessie vindt plaats op maandag 10 oktober 2022 van 11u tot 13u in de vorm van een lunchsessie.

U kunt de infosessie bijwonen op ons kantoor in Zwevegem.

          Blokkestraat 41A, bus 2

          8550 Zwevegem

Deelname is GRATIS.

Inschrijven kan tot en met woensdag 5 oktober 2022.

 

 

 

 
Afgelopen
Deze opleiding wordt gegeven door onze in-house energie experten, Hannele Duyck en Jan Vanhoucke.

U ontvangt achteraf een attest voor permanente vorming als milieucoördinator en/ of preventieadviseur.
De inschrijvingen zijn afgelopen