TOOL

Preventie

Safety & Environmental Grid

De door Consultes ontwikkelde Safety & Environmental Grid is een must voor elk bedrijf dat een duurzaam beleid wil uitbouwen of optimaliseren. Aan de hand van de grid krijgt u een volledig en duidelijk inzicht in de mate waarin uw bedrijf conform alle relevante veiligheids- en milieuregelgevingen werkt. In functie van uw behoeften kunt u de tool gebruiken voor preventie, milieu of allebei samen.

Gaat u voor een basisscreening? Daarin worden alle nodige gegevens en documenten doorgenomen en stellen wij, na overleg met uw interne verantwoordelijke, een onmiddellijk bruikbaar instrument op waarmee u kunt rapporteren naar uw stakeholders. Of kiest u voor een meer uitgebreide doorlichting met een gedetailleerde actielijst die genoteerde verbeterpunten en noodzakelijke acties toelicht? Met dat rapport kunt u prioriteiten stellen en continue verbeteringen verder opvolgen.

Zo slaat uw bedrijf doelbewust de weg in naar een werkbare, pragmatische en haalbare conformiteit met alle geldende welzijns- en milieuwetgeving.

 

Ook als milieuadvies beschikbaar
toc

Wilt u advies of meer informatie?
Neem dan contact op.