← Terug naar overzicht

Nieuws

Vacature senior milieuconsultant (mei 2014)

 

CONSULTES (Zwevegem - Gentbrugge) is een dynamische milieu- en preventiepartner die ondersteuning biedt aan bedrijven in gans België. 

 

Het  team van deskundigen ontwikkelde de afgelopen jaren een eigen expertise op vlak van afvalwater, afvalstoffen, bodem, CO2-emissierechten, energie, lucht, REACH, Vlarem, verpakkingen, milieuvergunningsproblematiek, zorgsystemen, ... .  De ondersteuning wordt aangeboden voor zowel kleine, middelgrote tot grote internationale ondernemingen uit diverse sectoren (afval, metaal, hout, chemie, bouw, kunststof, voeding, energie, …).
Hierbij wordt een meerwaarde gecreëerd door de aanwezige expertise, de geïntegreerde aanpak (milieu, preventie en duurzaam ondernemen) en het beschikken van een uitgebreid netwerk.

Met haar ISO9001-certificaat staat CONSULTES voor kwaliteit en deskundigheid.
De klant staat centraal waarbij de experts proactief meedenken om, in de lijn met de bedrijfsstrategie, frisse en dynamische ideeën, het bedrijf op een hoger niveau te tillen.

 

CONSULTES groeit verder uit en wenst het bestaande team van  medewerkers te versterken met een enthousiaste M/V en dit vanuit onze uitvalsbasis te Gentbrugge.

Solliciteren mogelijk tot: 31/05/2014.

 

Referentie-specificaties

Als gevolg van onze groeiambities in België zoeken we een extra collega – SENIOR MILIEUCONSULTANT (uitvalsbasis kantoor te Gentbrugge).

 

Profiel

Ervaring in de milieuadviessector en de erkenning als milieucoördinator is een must en bijkomende specifieke kennis, erkenningen en diploma´s bv. als MER-deskundige, lead-auditor ISO14001, energiedeskundige, REACH-coördinator, … vormen een voordeel.

Een grondige kennis van en ervaring met de milieuwetgeving, het opstellen van milieurapportages, milieuvergunningsaanvraagdossiers en -administratie, voeling met de industrie, een kritische geest, creativiteit en een goede communicatie (schriftelijk en mondeling) zijn een vereiste.

  • Erkend als milieucoördinator niveau A;
  • Minimaal 5 à 10-tal jaar ervaring als milieuconsultant of als medewerker milieu in een industrieel bedrijf;
  • Grondige kennis van de milieuwetgeving (VLAREM, VLAREA, VLAREBO, VLAREMA, REACH,...);
  • Goede beheersing van Engels/ Frans;
  • Gedreven, kritisch, leergierig, communicatief, creatief, flexibel, teamplayer, zin voor detail, klantgericht.

 

Functie

U wordt o.a. aangesteld als extern milieucoördinator of begeleidt een intern aangestelde milieucoördinator.  Hierbij verleent U deskundige milieuondersteuning.  U bent verantwoordelijk voor de uitvoering van audits, en begeleidt complexe vergunningstrajecten bij zowel kleine als grote bedrijven.  Als senior consultant komt U in aanraking met zeer diverse en uitdagende projecten waarin uw bijdrage als meerwaarde wordt ervaren.  U maakt deel uit van een professioneel en dynamisch team en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

 

Aanbod

Ons personeelsbeleid koppelt arbeidsvoorwaarden aan ervaring en kennis.   

Uitdagend, prettig en flexibel werkkader. 

Zelfstandige functie binnen een enthousiast team. 

Verloning aangepast aan ervaring, kennis en competenties.

 

Heeft u interesse voor deze functie, aarzel niet en neem contact op.

CONSULTES
Mevrouw Griet Buyck - zaakvoerder
Tel.: 056/499.499
E-mail: milieu@consultes.be - griet@consultes.be
http://www.consultes.be

← Terug naar overzicht