← Terug naar overzicht

Nieuws

Vacature Senior Milieuconsultant

CONSULTES is een dynamische milieu- en preventiepartner die ondersteuning biedt aan bedrijven in gans België. 

 

Het team van deskundigen ontwikkelde de afgelopen jaren een eigen expertise op vlak van afvalwater, afvalstoffen, bodem, energie, lucht, REACH, Vlarem, verpakkingen, omgevingsvergunning, zorgsystemen ISO14001/ISO50001, ... .  De ondersteuning wordt aangeboden voor zowel kleine, middelgrote tot grote internationale ondernemingen uit diverse sectoren (afval, metaal, hout, chemie, bouw, kunststof, voeding, energie, textiel, havenactiviteiten, …).


Hierbij wordt een meerwaarde gecreëerd door de aanwezige expertises, de geïntegreerde aanpak (milieu, energie en preventie) en het beschikken van een uitgebreid netwerk.

Met haar ISO9001-certificaat staat CONSULTES voor kwaliteit en deskundigheid.
De klant staat centraal waarbij de experts proactief meedenken om, in de lijn met de bedrijfsstrategie, frisse en dynamische ideeën, het bedrijf op een hoger niveau te tillen.

 

CONSULTES groeit verder en wenst het bestaande team van medewerkers in Kortrijk te versterken en uit te breiden met een nieuwe enthousiaste collega.

 

Solliciteren mogelijk tot: 31/03/2019.

 

Referentie-specificaties

Als gevolg van onze verdere groeiambities in België zoeken we een nieuwe gedreven extra collega – SENIOR MILIEUCONSULTANT – kantoor Zwevegem/Kortrijk.

 

Profiel

Ervaring in een productieomgeving of in de milieuadvies sector, de erkenning als milieucoördinator is een vereiste. Bijkomende specifieke kennis, erkenningen en diploma´s bv. als MER-coördinator/deskundige, auditor ISO14001/50001, energiedeskundige, … vormen een voordeel.

Een grondige kennis van, sterke interesse in en ervaring met de milieu- en gerelateerde wetgeving, het opstellen van omgevingsvergunningsaanvraagdossiers, voeling met de industrie, een kritische geest en een goede communicatie (schriftelijk en mondeling) zijn een vereiste.

Erkend als milieucoördinator niveau A;
Minimaal 5-tal jaar ervaring als milieuconsultant of als HSE-medewerker in een industrieel bedrijf;
Grondige kennis van de milieuwetgevingen (VLAREM, VLAREMA, VLAREBO, REACH, VLAREL, EBO, ...);
Goede beheersing van Engels/ Frans;

Gedreven, kritisch, leergierig, communicatief, creatief, flexibel, klantgericht.

 

Functie

U wordt o.a. aangesteld als extern milieucoördinator of begeleidt en coacht een intern aangestelde milieucoördinator.  Hierbij verleent U deskundige milieuondersteuning.  U bent verantwoordelijk voor de uitvoering van milieuprojecten en begeleidt complexe omgevingsvergunningstrajecten bij zowel kleine als grote bedrijven.  Als senior consultant komt U in aanraking met zeer diverse en uitdagende projecten waarin uw bijdrage als meerwaarde wordt ervaren.  

U maakt deel uit van een professioneel en dynamisch team.

 

Aanbod

Uitdagend, prettig en flexibel werkkader in een familiale onderneming. 

Zelfstandige functie binnen een enthousiast en gedreven team. 

Verloning en voordelen aangepast aan ervaring, kennis en competenties.

 

Interesse voor deze functie, aarzel niet en neem contact op.

CONSULTES
De heer Pascal Herman - zaakvoerder
Tel.: 056/499.499
E-mail: milieu@consultes.be - pascal@consultes.be
http://www.consultes.be

← Terug naar overzicht