← Terug naar overzicht

Nieuws

Vacature senior consultant preventie

 

CONSULTES is een dynamische milieu- en preventiepartner die ondersteuning biedt aan bedrijven in gans België. 

 

Het team van deskundigen ontwikkelde de afgelopen jaren een eigen expertise op vlak van preventie (welzijnsdoorlichtingen, arbeidsveiligheid, ergonomie, psychosociale ondersteuning, ISO45001 en VCA, , machineveiligheid, brandveiligheid, ATEX, veiligheidscoördinatie, ADR…).  De ondersteuning wordt aangeboden voor zowel kleine, middelgrote tot grote internationale ondernemingen uit diverse sectoren (afval, metaal, hout, chemie, bouw, kunststof, voeding, energie, havenactiviteiten, festivalsector,…).
Hierbij wordt een meerwaarde gecreëerd door de aanwezige expertise, de geïntegreerde aanpak (milieu, preventie en duurzaam ondernemen) en het beschikken van een uitgebreid netwerk.

Met haar ISO9001-certificaat staat CONSULTES voor kwaliteit en deskundigheid.
De klant staat centraal waarbij de experts proactief meedenken om, in de lijn met de bedrijfsstrategie, frisse en dynamische ideeën, het bedrijf op een hoger niveau te tillen.

 

 

CONSULTES groeit verder en wenst het bestaande team van medewerkers te versterken en uit te breiden met een nieuwe enthousiaste collega.

 

Referentie - specificaties

Als gevolg van onze verdere groeiambities in Vlaanderen zoeken we een nieuwe gedreven collega die tevens kritisch, leergierig en communicatief is, een flexibele teamplayer die klantgericht kan werken:

een collega – SENIOR PREVENTIECONSULTANT – kantoor Gent

 

Profiel PREVENTIECONSULTANT – kantoor Gent

Diploma van preventieadviseur niveau I of II en een minimum van 3 à 5 jaar ervaring in deze functie is een must. Een grondige kennis van de veiligheidswetgeving met praktische ervaring op de werkvloer is een vereiste, alsook een kritische geest, een goede communicatie (schriftelijk en mondeling) en  technische kennis. Ervaring met zorgsystemen, het opstellen van veiligheidsinformatiebladen en/of kennis van (chemische) productveiligheid is een pluspunt.

 

U verleent deskundige preventieondersteuning aan de interne preventieadviseurs of werkgevers en begeleidt hen bij de uitvoering van hun wettelijke taken en opdrachten. Als externe preventieconsultant voert u preventieopdrachten uit aan de hand van onze eigen ontwikkelde tools en brengt systematiek in de dossiers door invoering van actieplannen en standaarddocumenten.

 

Aanvullende competenties voor alle functies

Gedreven, kritisch, leergierig, communicatief, creatief, flexibel, teamplayer, zin voor detail, klantgericht.

 

Aanbod

Uitdagend, prettig en flexibel werkkader in een familiale onderneming. 

Zelfstandige functie binnen een enthousiast en gedreven team. 

Verloning en voordelen aangepast aan ervaring, kennis en competenties.

U maakt deel uit van een professioneel en gedreven dynamisch team.

 

Indien interesse, bezorg ons uw sollicitatie met CV:

CONSULTES bvba
De Heer Pascal Herman – Zaakvoerder
Tel.: 056/499.499
E-mail: pascal@consultes.be
http://www.consultes.be

 

Solliciteren mogelijk tot 15/10/2019.

← Terug naar overzicht