← Terug naar overzicht

Nieuws

Vacature junior consultant preventie

 

CONSULTES is een dynamische milieu- en preventiepartner die ondersteuning biedt aan bedrijven in gans België. 

 

Het team van deskundigen ontwikkelde de afgelopen jaren een eigen expertise op vlak van preventie (arbeidsveiligheid, VCA en ISO45001, welzijnsdoorlichting, machineveiligheid, brandveiligheid, ATEX, veiligheidscoördinatie, ADR, ergonomie, psychosociale ondersteuning …).  De ondersteuning wordt aangeboden voor zowel kleine, middelgrote tot grote internationale ondernemingen uit diverse sectoren (afval, metaal, hout, chemie, bouw, kunststof, voeding, energie, …).


Hierbij wordt een meerwaarde gecreëerd door de aanwezige expertise, de geïntegreerde aanpak (milieu, preventie en duurzaam ondernemen) en het beschikken over een uitgebreid netwerk.

Met haar ISO9001-certificaat staat CONSULTES voor kwaliteit en deskundigheid.
De klant staat centraal waarbij de experts proactief meedenken om, in de lijn met de bedrijfsstrategie, frisse en dynamische ideeën, het bedrijf op een hoger niveau te tillen.

 

Referentie-specificaties

Als gevolg van onze verdere groeiambities in België zoeken we een nieuwe gedreven collega JUNIOR CONSULTANT PREVENTIE die tevens kritisch, leergierig en communicatief is, een flexibele team-player die klantgericht kan werken.

 

Solliciteren mogelijk tot: 15/12/2018.

 

Profiel JUNIOR PREVENTIECONSULTANT – kantoor Kortrijk

U bent in het bezit van een diploma preventieadviseur niveau I of II. Een goede basiskennis van de veiligheidswetgeving is een vereiste, alsook een kritische geest, een goede communicatie (schriftelijk en mondeling) en pragmatische technische kennis. Indien u in het begin bent van uw professionele carrière biedt de functie een optimale interne opleiding met doorgroeimogelijkheden. Een opleiding in of ervaring met veiligheidscoördinatie is een pluspunt.

 

Functie

U wordt ingezet als ondersteuning van de preventie-consultants.  U bent medeverantwoordelijk voor de uitvoering van projecten op maat.  Als junior consultant komt u in aanraking met zeer diverse en uitdagende projecten waarin uw bijdrage als meerwaarde wordt ervaren en waarbij u kan doorgroeien in uw functie.  U maakt deel uit van een professioneel en dynamisch team en rapporteert rechtstreeks aan de senior consultants en de zaakvoerder.

 

Aanbod

Uitdagend, prettig en flexibel werkkader in een familiale onderneming. 

Na een doorgedreven opleiding, bekleedt u een zelfstandige functie binnen een enthousiast en gedreven team. 

Verloning en voordelen aangepast aan ervaring, kennis en competenties.

 

Heeft u interesse voor deze functie, stuur uw schriftelijke sollicitatie met CV door naar:

CONSULTES PREVENTIE bvba
De Heer Pascal Herman – Zaakvoerder
Tel.: 056/499.499
E-mail: pascal@consultes.be
http://www.consultes.be

← Terug naar overzicht