← Terug naar overzicht

Nieuws

Aanvraag steun voor Jan Gevers goedgekeurd voor 1 milj. euro

 

Strategische investerings- en opleidingssteun voor Jan Gevers – aanvraagdossier begeleid door Consultes goedgekeurd voor 1 miljoen euro steun !


De Vlaamse regering heeft op voorstel van Minister-President Peeters, tevens bevoegd voor Economie, beslist 1 miljoen euro steun toe te kennen aan de firma Jan Gevers in Ham voor investeringen en opleidingen.

Jan Gevers, een KMO die zowat 20.000 verschillende grondstoffen en producten levert aan bakkers, is druk in de weer om in Ham een grootschalig distributiecentrum te bouwen. In totaal zal de bakkerijgigant uit de Kempen 14,2 miljoen euro investeren, waarvan ruim 300.000 in de opleiding van personeel. Bedoeling is om in de nieuwe vestiging in Ham het personeelsbestand te verhogen tot 37 voltijdse medewerkers.

De Vlaamse regering waardeert de inspanningen van Gevers, en trekt maar liefst 1 miljoen euro aan subsidies uit. Daarvan gaat het leeuwendeel naar de investeringen (942.000 euro) en de rest naar de opleidingen.
CONSULTES heeft hierbij het bedrijf Jan Gevers de nodige ondersteuning aangeboden bij de opmaak, indiening en opvolging van dit grote en belangrijke dossier. 

De heer Luc Dams, Operations Manager bij Jan Gevers, bedankt dan ook CONSULTES voor de inbreng en samenwerking.

Website Jan Gevers : www.jangevers.be

Artikel Made in Limburg : Miljoen euro steun voor Jan Gevers

 

← Terug naar overzicht