← Terug naar overzicht

Nieuws

Vacature milieuconsultant

CONSULTES is een dynamische milieu- en preventiepartner die ondersteuning biedt aan bedrijven in gans België. 

 

Het team van deskundigen ontwikkelde de afgelopen jaren een eigen expertise op vlak van milieu (afvalwater, afvalstoffen, bodem, CO2-emissierechten, energie, lucht, REACH, Vlarem, verpakkingen, omgevingsvergunning, zorgsystemen, …) en op vlak van preventie (welzijnsdoorlichtingen, arbeidsveiligheid, ergonomie, psychosociale ondersteuning, ISO45001 en VCA, , machineveiligheid, brandveiligheid, ATEX, veiligheidscoördinatie, ADR…).  De ondersteuning wordt aangeboden voor zowel kleine, middelgrote tot grote internationale ondernemingen uit diverse sectoren (afval, metaal, hout, chemie, bouw, kunststof, voeding, energie, havenactiviteiten, festivalsector, …).
Hierbij wordt een meerwaarde gecreëerd door de aanwezige expertise, de geïntegreerde aanpak (milieu, preventie en duurzaam ondernemen) en het beschikken van een uitgebreid netwerk.

Met haar ISO9001-certificaat staat CONSULTES voor kwaliteit en deskundigheid.
De klant staat centraal waarbij de experts proactief meedenken om, in de lijn met de bedrijfsstrategie, frisse en dynamische ideeën, het bedrijf op een hoger niveau te tillen.

 

 

CONSULTES groeit verder en wenst het bestaande team van medewerkers te versterken en uit te breiden met  nieuwe enthousiaste collega’s.

 

Referentie - specificaties

Als gevolg van onze verdere groeiambities in België zoeken we nieuwe gedreven collega’s die tevens kritisch, leergierig en communicatief zijn, flexibele team-players die klantgericht kunnen werken:

 

 

Profiel SENIOR MILIEUCONSULTANT – kantoor Kortrijk en Antwerpen

 

Ervaring in een productieomgeving of in de milieuadvies sector, de erkenning als milieucoördinator is een must en bijkomende specifieke kennis, erkenningen en diploma´s bv. als MER-coördinator/deskundige, lead-auditor ISO14001/50001, energiedeskundige, REACH-coördinator, … vormen een voordeel.

Een grondige kennis van en ervaring met de milieu- en gerelateerde wetgeving, het opstellen van milieurapportages, omgevingsvergunningsaanvraagdossiers, voeling met de industrie, een kritische geest, creativiteit en een goede communicatie (schriftelijk en mondeling) zijn een vereiste.

 

Erkend als milieucoördinator niveau A

Minimaal 5 à 10-tal jaar ervaring als milieuconsultant of als HSE-medewerker in een industrieel bedrijf;
Grondige kennis van de milieuwetgeving (VLAREM, VLAREBO, VLAREMA, REACH, EBO, ...);
Goede beheersing van Engels/ Frans;

U wordt o.a. aangesteld als extern milieucoördinator of begeleidt een intern aangestelde milieucoördinator.  Hierbij verleent U deskundige milieuondersteuning.  U bent verantwoordelijk voor de uitvoering van audits, en begeleidt complexe vergunningstrajecten bij zowel kleine als grote bedrijven.  Als senior consultant komt U in aanraking met zeer diverse en uitdagende projecten waarin uw bijdrage als meerwaarde wordt ervaren.  

 

Aanvullende competenties voor alle functies

Gedreven, kritisch, leergierig, communicatief, creatief, flexibel, teamplayer, zin voor detail, klantgericht.

 

Aanbod

Uitdagend, prettig en flexibel werkkader in een familiale onderneming. 

Zelfstandige functie binnen een enthousiast en gedreven team. 

Verloning en voordelen aangepast aan ervaring, kennis en competenties.

U maakt deel uit van een professioneel en gedreven dynamisch team.

 

Indien interesse, bezorg ons uw sollicitatie met CV:

CONSULTES bvba
De Heer Pascal Herman – Zaakvoerder
Tel.: 056/499.499
E-mail: pascal@consultes.be
http://www.consultes.be

 

Solliciteren mogelijk tot 30/06/2019.

 

 

← Terug naar overzicht