← Terug naar overzicht

Getuigenissen

Succesvolle samenwerking tussen SYSTEMHOUSE en CONSULTES

Johan Schedin - Directeur

 

SYSTEMHOUSE is opgericht einde 2009 door mensen met een gemeenschappelijk verleden in de sector van isolerende metaalgecacheerde sandwichpanelen met polyurethaanschuim als kernmateriaal.

 

Die meerdere decennia praktijkervaring liggen aan de stevige basis van het bedrijf om een uitstekende dienstverlening te kunnen aanbieden aan de klanten. Deze klanten zijn firma’s die actief zijn in thermisch isoleren met polyurethaan- of polyisocyanuraatschuim, zoals het aanbrengen van SPRAY-schuim (veelal vloerisolatie in nieuw- en renovatiebouw) of de productie van sandwichpanelen. SYSTEMHOUSE levert de grondstoffen, ook lijmen voor het verlijmen van andere isolatiematerialen tussen bekledingsplaten.

 

De klanten kunnen niet alleen rekenen op technische bijstand bij het verwerken van geleverde grondstoffen, maar ook op de nodige support waar het productiemethodes, toepassingsmogelijkheden en certificaties volgens allerhande normen van hun eigen eindproducten gaat.

 

SYSTEMHOUSE is dus een CHEMIEbedrijf en noodzakelijkerwijze maar ook doelgericht stelt het bedrijf zich als taak om MILIEUBEWUST te werk te gaan in de ontwikkeling van nieuwe producten waarbij DUURZAAMHEID niet alleen een modewoord is.

 

CONSULTES , met zijn oprichters die al in een ver verleden lang samenwerkten met de oprichters van SYSTEMHOUSE, was een voor de hand liggende keuze om SYSTEMHOUSE te ondersteunen bij het behalen van doelstellingen.

 

Wij werkten succesvol samen voor het bekomen van de nodige milieuvergunningen in WALLONIE, het behalen van de ISO 14001 certifiëring en het gestadig verbeteren van onze veiligheidsmaatregelen.

 

Er wordt resultaatgericht gewerkt, kortom : het gaat niet om theoretische  papiertjes maar om een NO-NONSENSE beleid inzake MILIEU en VEILIGHEID.

 

CONSULTES is daarbij onze uitstekende partner geweest en zal dit ook in de toekomst blijven.

 

10/04/2017

 

http://www.systemhouse.be/nl/

← Terug naar overzicht