← Terug naar overzicht

Getuigenissen

Extern milieucoördinator en begeleiding preventie bij Quadrant EPP & CMS te Tielt

Yvan Langenraedt - Site Manager

 

Het voormalige Erta uit Tielt, nu bekend als QUADRANT maakt sedert 2013 deel uit van de Mitsubishi-groep en is oa wereldleider op het gebied van extrusie (EPP) en spuitgieten (CMS).

QUADRANT heeft produktiefaciliteiten over de hele wereld en huisvest in België een continue extrusie-produktie met een 5-ploegenstelsel.

 

Het weze duidelijk dat voor QUADRANT zelf en voor de Mitsubishi groep in het geheel milieu en veiligheid heel hoog in het vaandel worden gedragen.

Er werd recent een nieuw sustainability-programma in de groep gelanceerd met de naam KAITEKI (Japans voor Comfort voor de aarde en de mensen)

 

Sinds 2012 doet QUADRANT beroep op CONSULTES en sindsdien is de relatie alleen maar sterker geworden.

 

CONSULTES begeleidt QUADRANT op gebied van veiligheid als expert in de preventiewetgeving, het constructief meedenken en werken op de werkvloer en het opzetten van een veiligheidsstructuur en cultuur van veiligheidsbewustwording.

Op gebied van milieu is CONSULTES aangesteld als extern milieucoördinator en werkt oa aan de milieuvergunningen, het uitbouwen van het milieumanagementssysteem ISO14001 en alle andere milieugerichte taken en administratieve verplichtingen.

 

De meerwaarde van CONSULTES is sterk naar boven gekomen tijdens organisatiewijzigingen, doordat CONSULTES altijd als externe onafhankelijke partner een continuïteit biedt van deskundigen op gebied van milieu en preventie.

 

17/11/2016

 

http://www.quadrantplastics.com

← Terug naar overzicht